ΣπερςΟι δυσκολίες που περνούν οι Σαν Αντόνιο Σπερς είναι πλέον πάρα πολλές. Έχουν θέμα με τον κορονοϊό, ο πρωτόγνωρος χιονιάς του Τέξας έχει δημιουργήσει μια τρομερά δύσκολη κατάσταση, ενώ ο σταρ τους θρηνεί την απώλεια του γονιού του. Με δεδομένο ότι βιώνουν όλα αυτά, το μπάσκετ έχει μπει σε δεύτερη μοίρα.

Πάντως, την Δευτέρα έκαναν προπόνηση, μετά την περασμένη εβδομάδα, που αποκαλύφθηκε ότι 4 παίκτες είναι θετικοί στον κορονοϊό. Επιστρέφοντας στο παρκέ θα έχουν τουλάχιστον 6 παίκτες εκτός .

«Πάντα είχαμε αυτή την φιλοσοφία ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι χειρότερα από εμάς. Και αν σκεφτείς την θέση μας, είμαστε πολύ, πολύ καλά», σχολίασε ο Πόποβιτς. Οι παίκτες που είναι θετικοί δεν έχουν καταφέρει να επιστρέψουν στο Σαν Αντόνιο και οι Σπερς βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Παράλληλα, ο ΝτεΡόζαν θρηνεί τον θάνατο του πατέρα του και θα μείνει και εκείνος εκτός.

«Όταν χάνεις έναν γονιό είναι δύσκολο. Είμαι σε επαφή μαζί του, είναι ώριμος και κάνει όσα πρέπει για την οικογένεια του», τόνισε ο κόουτς της ομάδας.

Οι παίκτες που κολλάνε κορονοϊό στο ΝΒΑ κάνουν αρκετό καιρό να επιστρέψουν και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για τους Σπερς, με τον Όλντριτζ πάντως να επανέρχεται σε προπονήσεις, μετά από τραυματισμό που είχε. Πάντως, πραγματικά η κατάσταση για την ομάδα του Σαν Αντόνιο είναι πολύ δύσκολη. Αναβλήθηκαν πολλά παιχνίδια και επιστρέφουν στην δράση σε άσχημη κατάσταση.

«Το να παραπονεθούμε ή να νιώσουμε λύπη για εμάς, δεν είναι στην εικόνα. Δεν είναι σωστό. Δεν αξίζει. Μόνο πρέπει να ευχαριστούμε για όσα έχουμε. Αυτή την στιγμή, απλά σκέφτεσαι ότι άνθρωποι περνούν μια κόλαση. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι».