Ο Τάιρον Λου αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός των Λος Άντζελες Κλίπερς, με τον Αμερικανό να βάζει την υπογραφή του σε ένα εξαιρετικά παχυλό συμβόλαιο!

Ο Ταιρόν Λου είναι έτοιμος να αλλάξει γειτονιά. Και πάγκο. Αναλαμβάνοντας τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Με συμβόλαιο πέντε ετών. Κάθε έτος συνεργασίας θα κοστίσει στον ιδιοκτήτη των Κλίπερς, Στιβ Μπάλμερ, επτά εκατομμύρια δολάρια. Ο πολλαπλασιασμός έχει ως αποτέλεσμα τα 35 εκατομμύρια δολάρια!

Αυτό ακριβώς ήταν το συμβόλαιο που είχε λάβει και από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2016. Το οποίο δεν εξάντλησε, λαμβάνοντας αποζημίωση 15 εκατομμυρίων όταν απολύθηκε.

Έτσι και αλλιώς, σε ολόκληρη την καριέρα του ο Λου είχε λάβει ως υψηλότερη αμοιβή 3.500.000 δολάρια σε τρεις σεζόν: 2005-2006, 2006-2007 (Ατλάντα Χοκς) και 2007-2008 (Σακραμέντο Κινγκς).

Πάντως, η γκρίνια για την επικείμενη πρόσληψή του δεν έχει σταματήσει. Με το κυριότερο επιχείρημά να είναι το ρεκόρ του δίχως το νέο πρωταθλητή του ΝΒΑ, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! Μόλις μία νίκη σε 28 αναμετρήσεις…