Ο πρώτος ξένος του Ολυμπιακού που θα αρχίσει ατομικές προπονήσεις είναι ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, καθώς ήρθε σήμερα στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Άρχισε την δουλειά ο Σπανούλης.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, έφτασε στην χώρα μας για να αρχίσει ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Ο πρώην παίκτης της Βιλερμπάν, γίνεται έτσι ο πρώτος ξένος που έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση ενόψει της προετοιμασίας (σ.σ. πιθανότατα θα αρχίσει στις 17 Αυγούστου και 3-4 μέρες πριν θα γίνουν τεστ κορωνοϊού) και της νέας σεζόν και θα τον ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες. Ο Ζαν-Σαρλ, θα αρχίσει δικό του πρόγραμμα από την Δευτέρα (3/8).

Εκεί, θα βρει… παρέα τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος όπως το συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια, γύρισε νωρίτερα από τις διακοπές του και προπονείται για να είναι απόλυτα έτοιμος. Προπονήσεις κάνει και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, περιμένοντας το ντραφτ του Οκτωβρίου στο ΝΒΑ.

Από εκεί και έπειτα, μέχρι την Παρασκευή έκανε κάποιες προπονήσεις και ο Κώστας Σλούκας, ενώ ατομικά προγράμματα ακολουθούν στις διακοπές τους όλοι οι παίκτες.