Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την WATT+VOLT για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος

«Ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση για δύο ακόμη χρόνια, έως το 2022, της χορηγικής συνεργασίας της με την WATT+VOLT, της ελληνικής εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας και πρωτοπόρου στην ανάπτυξη καινοτόμων ενεργειακών λύσεων.

Η WATT+VOLT από το 2017 είναι σταθερός «σύμμαχος» της προσπάθειας του ΕΣΑΚΕ να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το ελληνικό μπάσκετ και να προσφέρει στους Έλληνες φιλάθλους θέαμα και συγκινήσεις.

Ο πρόεδρος και CEO της WATT+VOLT κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΕΣΑΚΕ: «Περάσαν τρία όμορφα χρόνια από την πρώτη ημέρα συνεργασίας μας με τον ΕΣΑΚΕ. Βρεθήκαμε σε κάθε ελληνικό γήπεδο, δίπλα στους φιλάθλους, ζήσαμε από κοντά την ταχύτητα, τη δύναμη και το σασπένς του αθλητισμού, φτιάξαμε αναμνήσεις που θα φυλάξουμε για πάντα. Αυτή τα όμορφα χρόνια μας επιβεβαίωσαν την ταύτιση των αξιών της εταιρείας μας τόσο με το χώρο του αθλητισμού και του ελληνικού μπάσκετ όσο και με τη διοίκηση του ΕΣΑΚΕ.

Στην WATT+VOLT προσπαθούμε να στηρίζουμε κάθε υγιή προσπάθεια που διέπεται από σεβασμό και άμιλλα, ταπεινότητα, προσήλωση στους στόχους και σκληρή δουλεία. Γνωρίζοντας το πλάνο της διοίκησης του ΕΣΑΚΕ για τα επόμενα χρόνια, την δίψα των αθλητών για διάκριση και των φιλάθλων για μπάσκετ, η απόφαση να συνεχίσουμε ήταν δεδομένη.

Ευχόμαστε σύντομα να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα και να έχουμε ένα δυνατό Πρωτάθλημα γεμάτο συγκινήσεις. Είναι μεγάλη μας χαρά που ανανεώνουμε τη συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ για 2 ακόμα χρόνια».

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τόνισε με την σειρά του: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που η συνεργασία μας με την WATT+VOLT συνεχίζεται. Για να είμαι ειλικρινής δεν νιώθουμε την WATT+VOLT ως χορηγό ή ως συνεργάτη μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας, αλλά έως μέλος της οικογένειας του ΕΣΑΚΕ και του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ.

Θεωρούμε, ωστόσο, ότι η ανανέωση της συνεργασίας με την ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας και πρωτοπόρο στην ανάπτυξη καινοτόμων ενεργειακών λύσεων, WATT+VOLT αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών του ΕΣΑΚΕ και των ΚΑΕ για την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Εύχομαι στην WATT+VOLT, τους ανθρώπους της, αλλά και σε όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους υγεία και να έχουμε ένα Πρωτάθλημα που θα μας προσφέρει όμορφες στιγμές».