Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Θανάσης Γιαπλές θα πλαισιώσουν το προπονητικό επιτελείο του Γιώργου Βόβορα στο «πράσινο» πάγκο.

Ο Βόβορας πήρε τα «κλειδιά» του «τριφυλλιού» και θα είναι ο head coach την ερχόμενη σεζόν, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες. Στο επιτελείο που θα έχει γύρω του θα υπάρξουν αλλαγές, σε σχέση με τους προπονητές που εκτελούσαν χρέη assistant coach μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για την ακρίβεια, στο τιμ του Βόβορα θα προστεθεί ο άλλοτε παίκτης και πρώην head coach του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο 44χρονος πια τεχνικός ήταν από το 2016 στο προπονητικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» και στα μέσα της σεζόν 2019-2020 διαδέχθηκε τον Κώστα Φλεβαράκη για λίγους μήνες, ως πρώτος προπονητής.

Παράλληλα, στο σταφ του Παναθηναϊκού έχει ήδη προστεθεί και ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κόουτς Βόβορα στη Χαλκίδα. Ο Έλληνας κόουτς έχει ενταχθεί εδώ και μέρες στους «πράσινους» και έχει ενεργό ρόλο στο scouting των «στόχων», ενόψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό στον πάγκο του Βόβορα να κάθεται και ο Γιάννης Σιούτης, που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2001-2002 και από το 2016 βρίσκεται ως προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας.