Νόμιμη είναι πλέον η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα για τις εκλογές της ΕΚ καθώς μετά απο τροπολογία σχετικά τον επανακαθορισμό του πλαισίου που διέπει τους περιορισμούς συμμετοχές σε αθλητικά σωματεία και ενώσεις λύθηκε το νομικό κομμάτι της υπόθεσης.

Ο βετεράνος σέντερ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ κι επειδή ακριβώς δεν θέλει να έχει κανένα κώλυμα, υπέβαλε την παραίτησή του από τα καθήκοντα του συμβούλου του Γιώργου Βασιλακόπουλου που κατείχε μέχρι πρότινος στην ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τον νόμο, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί έναν χρόνο πριν για να αποκτήσει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι όμως στο νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης προστέθηκαν τροπολογίες που αφορούν τον επανακαθορισμό του πλαισίου που διέπει τα κωλύματα εγγραφής-περιορισμούς συμμετοχής σε αθλητικά σωματεία και ενώσεις».

Έτσι, λοιπόν προχώρησε η τροποποίηση του χρόνου που πρέπει κάποιος να έχει παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος σε αθλητική ομοσπονδία και αυτό γίνεται πλέον στους δύο μήνες. Επομένως, ο Φασούλας είναι πλέον καθ’ όλα νόμιμος στις εκλογές της ΕΟΚ που θα γίνουν το φθινόπωρο.

Ο 57χρονος πρώην διεθνής σέντερ θα έχει στο πλευρό του στις εκλογές τον Φάνη Χριστοδούπουλου αλλά και τους Γιώργο Καράγκουτη, Ευθύμη Ρεντζιά, Μέμο Ιωάννου, Δημήτρη Παπαδόπουλου αλλά και τη στήριξη του Κώστα Πετρόπουλου.