Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, όμως η αναμέτρηση δείχνει να περνάει σε δεύτερη μοίρα με την άσχημη κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση Πρωτοδικείου, αφού χωρίς λόγο και αιτία ο Κεν Μπράουν έφυγε από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Ο Αμερικανός αρνήθηκε να πληρωθεί από τους ανθρώπους του Άρη, όπου επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και έφυγε από την Θεσσαλονίκη, 24 ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Κίνηση που προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους της ΚΑΕ μιας και ο Αμερικανός ήταν οικονομικά τακτοποιημένος, με τα χρήματα που αρνήθηκε να πάρει, προκαλώντας θέμα στην ομάδα παραμονές ενός ντέρμπι αλλά κυρίως για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου οι «κίτρινοι» καλούνται να βρουν νίκες για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στην «κίτρινη» ΚΑΕ είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του αθλητή, ο οποίος στην επικοινωνία που υπήρξε, ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη. Από την πλευρά της η ΚΑΕ Άρης δεν πρόκειται να αφήσει έτσι το θέμα και αναμένεται να καλέσει τον παίκτη σε απολογία για το απροειδοποίητο της αναχώρησής του.