Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στην διάθεσή του.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις εύκολες νίκες με Μπασκόνια και Κολοσσό Ρόδου και να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Σε αυτό βοηθάει και το λευκό απουσιολόγιο του Αμερικάνου τεχνικού, που μπορεί να δουλέψει με περισσότερη ηρεμία για το ντέρμπι.

Ακόμα η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους του συλλόγου ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις υπόλοιπες εντός έδρας αναμετρήσεις της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας με τους κάτωθι τρόπους:

•Διαδικτυακά, μέσω του paobc.gr και του viva.gr.

•Από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s.

•Τηλεφωνικά στο 11876

•Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

•Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

•Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου».