Η οικονομική ασυνέπεια της ΚΑΕ Άρης εύλογα έχει προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των παικτών, ειδικά σ’ αυτούς που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τα δεδουλευμένα, από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Η κατάσταση στον Άρη είναι τεταμένη καθώς οι παίκτες περιμένουν να εισπράξουν χρήματα έναντι των οφειλών βάσει της δέσμευσης του Δημήτρη Γουλιέλμου απέναντί τους. Συν τοις άλλοις, είναι γνωστό ότι ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς έχει απειλήσει με αποχώρηση από την ομάδα στην περίπτωση που δεν εισπράξει χρήματα εντός των επόμενων 24 ωρών. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είχε σήμερα (2/12) συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου. Ο τελευταίος προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους και παράλληλα προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα ούτως ώστε να γίνουν πληρωμές στους παίκτες.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (08/12, 17:00), άρχισε δίχως τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη στον αγώνα με το Ρέθυμνο και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.