Το αφεντικό του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, θέλει να ασχοληθεί με την Ομοσπονδία.

Όλη η Ελλάδα μιλάει για την πολύ καλή δουλειά, που γίνεται στον Προμηθέα. Μία δουλειά, που ξεκινάει από τα τμήματα υποδομής και τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις, που έχουν φτιαχτεί στον Καστελόκαμπο, αλλά αν δεν υπήρχε ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο Προμηθέας δεν θα ήταν αυτός, που είναι τώρα. Είναι κάτι, που το παραδέχονται όλοι.

Καθώς φαίνεται ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα προτίθεται να ανοίξει τα φτερά του, καθώς αναφέρεται ότι θέλει να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ στις εκλογές του 2020. Θέλει να δει το ελληνικό μπάσκετ ακόμη ψηλότερα, θέλει να βελτιώσει πράγματα και για αυτόν τον λόγο στόχος του είναι να αναλάβει τις τύχες της ομοσπονδίας.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να επισημοποιηθεί στο εγγύς μέλλον, την ώρα, που δεν είναι λίγες οι φωνές, που αναφέρουν ότι πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Λιόλιος, που έχει το δικό του πλάνο τόσο για τον Προμηθέα, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ, είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει το δικό του ψηφοδέλτιο και να μπει στο επόμενο ΔΣ της ΕΟΚ. Μάλιστα, έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές προς αυτή την κατεύθυνση.