Ο Ίθαν Χαπ έμεινε εκ νέου εκτός αποστολής, αυτή τη φορά για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι, ενώ στην 12αδα συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, παρά την ταλαιπωρία που υπέστη τις τελευταίες ημέρες, λόγω γαστρεντερίτιδας. Εκτός έμεινε ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, μέσα και οι νέοι Ρότσεστι και Ριντ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα την Μακάμπι έχοντας αρκετά προβλήματα, με τον Κώστα Παπανικολάου να είναι φυσικά το μεγαλύτερο από αυτά. Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε εκτός δωδεκάδας, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον υγιή Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο. Εκτός βρίσκεται ξανά και ο Ίθαν Χαπ, με τον Κεμζούρα να δείχνει πως δύσκολα θα του δώσει αγωνιστικά λεπτά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αντίθετα, μέσα βρίσκονται οι νέοι Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ, όπως και οι ταλαιπωρημένοι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Όγκουστιν Ρούμπιτ, που είχαν πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες ώρες.

Έτσι, η δωδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Σπανούλη, Τσέρι, Κόνιαρη, Πάντερ, Πολ, Ρότσεστι, Βεζένκοφ, Κουζμίνσκας, Πρίντεζη, Ρούμπιτ, Μιλουτίνοφ και Ριντ.